Gastlessen van Rob

Geïnspireerd en vol energie de zaal verlaten. Dat wil jij toch ook?

Benieuwd hoe Rob over de ouderenzorg denkt? Wat er anders kan maar ook wat het vak zo mooi maakt? Aan de hand van zijn vlogavontuur neemt Rob je tijdens zijn gastlessen en lezingen op een unieke manier mee in zijn denkwijze.

‘Gaat u echt zo om met de ouderen? Dat had ik nooit gedacht’

Zei een student. Na mijn uitleg begon ze te lachen. ‘Dus u zegt weleens ouwe fossiel tegen een bewoner?’ Ja, zeker zeg ik dat. En wil jij weten waarom? Dan kom ik je dat graag uitleggen. Want dat is iets wat niet jouw leerboek staat!

Gastlessen en lezingen met scherpe humor, soms een traan maar met uiteindelijke doel om bewustwording te creëren

De inspirerende gastlessen en lezingen van Rob kenmerken zich door scherpe humor, soms een traan maar met uiteindelijke doel om bewustwording te creëren. Hoe sta ik in het werk? Wat is nou werkelijk belangrijk en ken ik mijn bewoners wel echt? Vol enthousiasme en passie vertelt Rob je over zijn visie op de ouderenzorg.

Neem contact op

Heb je een tof evenement, een jubileum van je (zorg)organisatie, een groep leergierige studenten die je een inspirerende middag wil geven of wil je op een andere manier samenwerken? Neem dan contact op, samen kijken we hoe we de opdracht op maat kunnen maken, zodat jij geïnspireerd en vol energie de zaal verlaat. Dat wil jij toch ook?

Stuur Rob een mail

Je wil niks meer missen van In de zorg met Rob

En dat snapt Rob maar al te goed! 
Want voor jou worden deze vlogs gemaakt. Volg Rob en kijk mee: