Een beetje vroeger is de toekomst

‘Meneer Heebink het is tijd voor uw zetpil, bukt u maar even’

In de voorstelling Een beetje vroeger is de toekomst neemt Rob een paar grote stappen in de tijd. Een zorgrobot die taken overneemt, maar wat nou als dat niet goed gaat? Zorgrobot Eddy en zijn baasje liggen nogal eens overhoop met elkaar. En de familie? Geen tijd, want we zijn zo druk met ons leven…

In een unieke mix van vlogs en sketches, doorspekt met scherpe humor en een heldere visie neemt Rob Heebink je mee in zijn verhaal als verpleegkundige in de ouderenzorg. Hoe ziet het leven eruit als wij straks oud zijn? En zijn we ons daar bewust van? Door zijn persoonlijke verhaal en inspirerende video’s laat Rob je nadenken over de toekomst.

Het raakt ons allemaal

In deze bijzondere voorstelling zit een belangrijke boodschap voor onze maatschappij. Want.. het raakt ons allemaal. Ons allemaal? Ja, natuurlijk! We willen allemaal gezond oud worden en zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Maar dat gaat niet zomaar, daarvoor zullen we toch echt ons gedrag moeten aanpassen. Voor en met elkaar. En die boodschap geeft Rob je graag mee. Ontvang hem met een lach en een traan om er daarna mee aan de slag te gaan. Want dat er een verandering moet plaatsvinden, dat besef is er wel na het zien van deze ontroerende voorstelling.

Boek deze voorstelling

Je wil niks meer missen van In de zorg met Rob

En dat snapt Rob maar al te goed! 
Want voor jou worden deze vlogs gemaakt. Volg Rob en kijk mee: